sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kirpparia

 Kirppareilla on käyty pariinki otteeseen, mutta en oo saanu aikaseks kuvailtua valoisaan aikaan...Löysin muuten vihdoin pikku L:lle kumpparit! Kivat retroruskeet.

 Emalikippokokoelma kasvoi yhdellä ruususella. Tuolle hopeoidulle tarjottimelle ajattelin laittaa kynttilöitä. Se on joku Taitopalkinto vuodelta 1967.

 Joku oli pistänyt myyntiin pussillisen koruja hintaan 2,50 e! Pussissa oli paljon ihan rihkamaakin, joille miulla ei oo käyttöä. Mut mie löysin sieltä "helmiä" ;). Noissa tuohihelmissä on jokaisessa pienenpieni naula, millä ne on suljettu kiinni, huh mitä käsityötä. 

 Tässä pussin miun suosikit. Pronssisen rannekoru ja kaulariipus. Rannekorusta löytyi teksti Finland, mutta muita merkintöjä ei ollut. Kahdet korvikset ja kaksi rintakorua, jotka joku on käsin maalannut! Uskomattoman hienot ja todella tarkkaa työtä näissä. Rintakoruissa on takana tekstiä venäjäksi ja vuosiluku 1992. Sen verran iso L sai siitä selvää, että niissä lukee ainakin Saint Petersburg, elikkäs niikö Pietari. Ihania ihania ihania.

Kässätarvikkeitakii löyty ihan kivasti. Miun uus saumuri sai langat. Kotona huomasin, että noissa lukee made in west germany :D että tosi tuoretta tavaraa. No, ehkä ne ei oo noissa muoveissa pilalle menny..Noita sinisiä pikkurullia vois varmaan myös käyttää saumurissa. Kassinkahvoja ja pari avainnauhaa tuunattaviks. Ihan törkeitä hintoja ovat alkaneet pyytää noista avainnauhoista Kontissa..enpä taida enää ostaa niitä sieltä. Pitsiliinat oli aika löytö. Ne oli sullottu pieneen pussiin Kontin tuunaustorilla, hintaa 2 e. Sen verran sain selvää, että joku iso valkoinen siellä oli ja jotain keltaista. Kävi tuuri ja sisällä oli just sitä mitä oon ettiny pitkään! Iso pyöreä valkoinen pöytäliina. Miulla on pitkää ollu projektina iso lampunvarjostin, mutta tarpeeks iso liina puuttu. Oishan noita ollu kirppareilla 30 euron hintaa...Mutta tämä on hyvä, haisee tosin aika tupakalle, mut jos se pesussa lähtis.

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania löytöjä kaikki! Erityisesti käsinmaalatut korut ovat tosi kauniita. :)

  VastaaPoista
 2. Korujutskat ovat mahtavia. Meikä tuli viime viikolla tyhjin käsin kirpparireissulta, mutta joskus niinkin...

  VastaaPoista
 3. Kiitti :) Oonkoha mie koskaa tullu täysin tyhjin käsin kirpparilta? :D Aika harvassa kyl on jos oon, melkei aina löytyy ees jotakii pientä.

  VastaaPoista
 4. Teitpäs hyviä löytöjä. Nuo riipukset ovat suloisia!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömiä löytöjä! Korut varsinkin...

  VastaaPoista