lauantai 18. joulukuuta 2010

Kehtuuttaa

 Voi kauhistus miten pitkä tauko tähän tuli! Anteeksi. Mutkun miuta kehtuuttaa...En oo saanu aikaseks oikeen mitään käsitöitä ja kirppistelyssäkii on ollu taukoa. Onhan noita löytöjä, mutta ei niitä ole saanut kuvatuksi. Lyhyt valoisa aika tietty hankaloittaa tätä...Mutta nytpä otan itseäni niskasta kiinni ja jatkan juttujani! :)

 Eka pläjäys on tuubeja. Tämän tein jo syksyllä, mutta nyt vasta sain kuvattua. Langat on kaikki mohairia. Vihreä on viime talvena äiskälle tehdystä kaulaliinasta jäänyttä Rose mohairia ja siniset sain mummolta. Mitään ohjetta en käyttänyt, neuloin vain pötkylää 200 silmukalla. Tuoli on kirpparilta ostettu lasten korkeampi ruokapöydäntuoli pikku L:lle. Luovuttiin siis syöttötuolista ja hyvin toimii. Ikean mallistoa tuo on, mutta kivasti vanhannäköinen.


Tämän tuubin tein äidille. Kokeilin ekaa kertaa tuollaista valmiiksi moniväristä lankaa. Tämä on Novitan Puroa. Ihan kivaa, mutta en silti edelleenkään ole noista kovin innostunut. Kuvassa tää on nyt nurinpäin, mutta hauska se on noinkin ja kaulassahan tuo kääntyy miten sattuu ;)


Purosta tein tuubin myös itselle. Tää vihree on miusta kyl paras väri noista. Ja tästä on vielä kaikki langat päättelemättä!! Tästä huomaa miten paljo miuta kehtuuttaa...Jos vaikka ottasin tälle päivälle projektiksi tuon...Ei niitä pätkiä oo ees montaa....huoh..

2 kommenttia:

  1. Ei pidä ottaa paineita. Talvi on niin tätä.

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kun olet palannut! Olen monesti miettinyt, että ei kai teille ole tapahtunut mitään kamalaa kun olet ollut niin hiljaa. Hyvä tietää, että sulla oli vaan "normaali ketutus". :)

    Älä huoli, mulla makaa ainakin pari valmista työtä odottamassa päättelyä, ovat maanneet ainakin kuukauden.

    VastaaPoista