maanantai 7. maaliskuuta 2011

Näkee punaista

 Tämän päivän kirppiskierros oli aika tuottoisa. Löysin todella halvalla itelle muutaman mamiskavaatteen, tulokkaalle pieniä vaatteita (vaikka niitä ois tuolla kyllä säilössäkin...) ja pikku L sai kauan etsityn punaisen paloauton. Kyllä oli tyytyväinen pieni mies. :)

 Kontista löysin punaisen keittiövaa'an. Monta valkoista on ollut tarjolla, mutta halusin vähän värikkäämpää. Nyt löyty! Vielä pitäs opiskella että mitenkäs tätä käytettiinkään. Pitää mennä äiskän oppiin. Jakkara on pappani joskus tekemä ja vähän jo huonossa kunnossa. Näitä on itseasiassa kaksi. Ajattelin päällystää tuolit jossain vaiheessa...Ettei tuu tikkui pyllyy. ;)


 Toiselta kirpparilta mukaan tarttui tosi söpö punainen muovikori. Pikku L omi sen heti itselleen, vaikka ajattelin sitä kyllä tuonne ompeluhuoneen puolelle...Joku punahiha siellä kuvassakin taas vilahtaa. Näyttääpäs tuo kori isolta kuvassa, on kyllä pienempi oikeesti.

6 kommenttia:

 1. Hyväkuntoisen näköinen vaaka, muistan tämän nuoruudesta...

  VastaaPoista
 2. Minä sain onneksi käyttöopastuksen siinä samalla kassatädiltä, se oli kilttiä.

  VastaaPoista
 3. Mulla on juurikin sellainen valkoinen vaaka. :) Tullut aikanaan jostain sukulaiselta. Taitaa olla kyllä jotain vääntynyt, sillä tyhjänä en saa näyttämään nollaa. :/

  VastaaPoista
 4. Hah, meilläkin oli tuollainen vaaka, kun olin pieni, mutta ikinä en oppinut käyttämään sitä..! :)

  VastaaPoista
 5. Hieno vaaka, saitko jo opastuksen? Tuollaisella on muutamat marja- ja sienikilot tullut punnittua : )

  VastaaPoista