keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Mankeloidaanko teillä?

 No ei ole mankeloitu sen jälkeen kun kotoa pois muutin, mut nyt mankeloidaan! Vihdoin on tilaa mummon vanhalle vihreälle Upo mankelille. En antanut hävittää sitä kun mummon asuntoa tyhjennettiin ja vanhempani ystävällisesti säilöivät sitä autokatoksessaan.

 Mankeli toimii todella hienosti! Vähän aikaa meni pähkäillessä et mitenkäs tää toimii, kun mitään käynnistysnappulaa ei löytynyt. Sitten hokasin, että tuo pöytälevy täytyy avata ja sitten pelittää. Hyvästit ryppyisille lakanoille ja liinatkin oikenivat kivasti.


 Mankelin kaverina vastapäätä on vanha Kota pata. Sekin toimii ikäänsä nähden oikein hyvin. Samalla kun lämmitellään puusaunaa, isketään tulet tuohonkin. Eipähän mene veden lämmitykseen niin paljoa sähköä.


"Tän otan!" Kerkeshän se pienkii käsi sinne. Joku fiksaatio suihkepulloihin tuolla pienellä miehellä...Näitä mankeleita on muutes ihan kaksin kappalein myynnissä tuolla mei Kontissa. Samanlainen vihree ja sit ruskee. Hintaa tais olla 60 e kappale.

4 kommenttia:

 1. Hehee, ei mankeloida. Annettiin valkoinen Upo joskus parikytä vuotta sitten äidilleni...

  Silityslautakin on varastossa :) ja haetaan vain hätätapauksissa esille.

  VastaaPoista
 2. Meilläkään ei mankeloida:)Oltais saatu mankeli pari vuotta sitten, muttei huolittu;) Silityskin tapahtuu vain äärimmäisessä hädässä:D Ja mies meillä silittää omat vaatteensa, usein myös muiden juhlatamineet.

  VastaaPoista
 3. mie kyllä mankeloisin, mutta the Rempan jälkeen mankelilla ei ole kunnollista (tai ei mitään) paikkaa. Luuloistani huolimatta OLEN saanut unta mankeloimattomissa lakanoissa, mutta eriparisia lakanoita en edes suostu kokeilemaan ;)

  VastaaPoista
 4. Suloinen mankeli! Ostaisin itsellekin, jos olisi tilaa säilyttää. Meilläkin Kierrätyskeskuksessa niitä on aina myynnissä. Meillä olisi talon pesutuvalla mankeli, mutta en halua mennä koko pesutupaan kun se haisee niin vahvasti pyykinpesuaineille. :/

  En minä kyllä mitään koskaan silitäkään, joskus jonkun juhlavaatteen tai pöytäliinan. :)

  VastaaPoista