sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Kerro kerro kuvastin

 Kirppareita on tullut nyt kierrettyä ahkerasti, koska uuteen kotiin tarvitsee vähän yhtä jos toista juttua. Kiihkeimmin etsinnässä on jonkinlainen astiakaappi keittiöön. Haluaisin sellaisen, missä ois vaikka yläosassa lasiovet. Vois kauniita astioita laittaa näkyville. Ei vaan meinaa millään löytyä mitään edes sinnepäin olevaa. Uutena en haluaisi ostaa, on vähän tyyriitä...

 Peili eteiseen on myös ollut hakusessa. Pari hyvää onkin jo tullut vastaan, mutta yksi maksoi ihan liikaa, toinen olikin kehyksestä vähän rikki ja kolmas oli valkoinen, tylsääää. Tämäkään ei ole ihan täydellinen, mutta lähti matkaan 4:llä eurolla. Peili olisi voinut olla vähän isompi, mutta olkoon siihen asti kunnes sopivampi joskus tulee vastaan. Peili on kotimainen Mäkisen kuvastimen Finnmirror peili.


 Peiliä voi pitää vaikka pöydällä tuon jalan avulla tai ripustaa roikkumaan. Reiän löytäminen on jollekin ollut vaikeaa, melkoisen naarmuilla tuosta ripustusreiän ympäriltä. :D Muuten on hyvässä kunnossa. Muutama vaalea naarmu oli kehyksessä, mutta sipaisin niihin oliiviöljyä ja näyttää vähän paremmalta. Ja ei sitten katsella nuita muuttolaatikoita, niitä vielä löytyy nurkista... :D


 Kaikki ostokset löytyivät muuten Kontista samalla reissulla. Tämä ruotsalainen lehtikotelo maksoi 0,50 e. Miulla on ennestään samanlainen, mutta ruskea ja tähänkin pääsee irralliset kässälehdet.


Pikku L sai muistipelin myöskin 0,50 eurolla. En päässyt kurkkaamaan laatikon sisälle, koska se oli teipattu kiinni. Vähän joskus ärsyttää kun noita pelilaatikoita ja palapelejä teippaillaan kiinni, teippi kun sitten useasti rikkoo pintoja...Riskillä ostin ja eipä tuolta kovin montaa tainnut puuttua, sen verran täysi oli. Kannen saapaskorttia ei ole ja tuon mustan kissan pari puuttuu. Muuten peli oli tosi hyvässä kunnossa. Ei tuo taida ihan tuore tapaus olla, kuvista päätellen. Esillä miun mielestä kivoimmat kuvat. Pikku L:n kanssa pelaillaan vielä niin, että kortit (ei kaikkia) laitetaan pöydälle kuvat ylöspäin ja sieltä sitten etsitään pareja. Hyvinhän tuo niitä löytää.

5 kommenttia:

 1. Mua ärsyttää myös tuo teippaaminen.
  Okei, ymmärrän että halutaan palojen säilyvän laatikossa, mutta itse ainakin haluan katsoa missä kunnossa palat on ja onko kaikki tallella.
  Itse en teippaa niitä koskaan kun myyn, koska tasan tarkkaan ne aukaistaan.

  VastaaPoista
 2. Juu, parempi tapa vaikka laittaa pakastepussiin, niin säilyy ehjänä.

  VastaaPoista
 3. Peili on hieno! Kyllä "se oikea" eteisen peili vielä vastaan tulee, odotellessa tämä varmasti täyttää tehtävänsä. :)

  Minulla on samanlaisia lehtikoteloita, ainakin harmaana. Keltaoranssejakin on, mutten muista ovatko juuri tuota samaa mallia.

  Puuttuvat palat ja kortit ärsyttävät, aina ei jaksa laskea paikan päällä, että ovatko kaikki tallessa. Olen tehnyt parittomista muistipelikorteista magneetteja sen leikattavan magneettilevyn avulla. Kuvissa on liikennemerkkejä, ne ovat Pikkumiehen mieleen. :)

  VastaaPoista
 4. Kivoja löytöjä olet tehnyt:)
  Ihan vahingossa löysin muuten sivusi, mutta palaan varmasti uudelleen ja uudelleen, niin kivat nämä ovat!
  Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle:)

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Lila! Kävin vastavierailulla ja tulen uudestaankin :)

  VastaaPoista