lauantai 19. helmikuuta 2011

Tilkkuilua ja muuttoa!

 Tulipas taas vähän taukoa...Vaihdoin salasanaa ja menin sitten unohtamaan sen! :D Hoidettiin myös yksi muutto tästä alta pois ja nyt saatiin nettikin uuteen kotiin toimimaan. Käsityöt on nyt ollut vähän tauolla, koska tuli vähän hoppu tuon muuton kanssa. Tai olen mie noita tilkkuja tehnyt iltaisin jos oon jaksanut. Kivaa että on tullut uusiakin lukijoita ja kiitos kaikista kommenteista, en ole valitettavasti päässyt vastailemaan...


 No mutta kävihän se Tilkkurekka tuos meikii torilla ja pitihä sinne muuttokiireiden keskeltä kipasta. Kävi vähän hassusti niitten tilkkujen kanssa mitä olin tuota varten tehnyt. Pakkaushommissa ajattelin "laitan nämä tilkut tähän, koska kohta se rekka tulee tänne ja täältä sitten uudessa kodissa löydän ne nopeasti.". No enpä sitte löytäny sitä "tänne" paikkaa! :D Jäi sitten tilkut viemättä, mutta onneksi niitä voi lähettää vielä olikos se syyskuuhun asti ilmaiseksi matkahuollon kautta. Mitenhän iso siitä peitosta tulee? Jännittävää. :)

Ihan kiva tunnelma tuolla oli, vaikka ihan päivän loppupuolella siellä kävin. Yhden tilkun kerkesin tekasta ihanana värisistä langoista, mutta kuvaa en ehtinyt napata. Melko nopeesti rupes menee rekka "kasaan" kun kello tuli puoli kuusi...


Ja tosiaan, muutettiin. Viime kuun viimeinen päivä saatiin tietää, että päästään vuokralle vanhaan pieneen omakotitaloon keskustaan! Voi olin (ja olen) niiiiin onnellinen! En yhtään sovi kerrostaloon elämään, etenkään siihen missä asuttiin. Oli vähän levotonta...Nyt ollaan tasan viikko täällä asusteltu ja fiilis on mitä mahtavin. Tavarat alkavat löytää paikkansa ja mikä ehkä parasta, mie sain ompeluhuoneen! Se on tosin vielä ihan vaiheessa, ei ole ollut prioriteetti ykkösenä.

Meillä on myös puusauna, mitä onkin jo pari kertaa lämmitelty. Ylhäällä kuva ekoista aikaansaaduista savuista. ;) Nyt alkaa hurja sisustusvaihe, täytyy nappailla kuvia tänne. Vi ses!

5 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin, Anni! Kuulostaa hyvältä.

  Mekin kävimme tilkkurekassa visiteeraamassa, en ehtinyt virkkaustalkoisiin. Muutama lankakerä kuitenkin tarttui matkaan. Hieno juttu tuollainen rekka, kaikin puolin.

  Mukavaa lämpimien odottelua ja makeita löylyjä!
  ampiine

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen ja mieluisaan kotiin :).

  On muuten uskomatonta, miten kivaa on, kun on käsitöille oma huone. Vaikka kyllä ne joka puolelle leviävät silti :D.

  VastaaPoista
 3. Paljon uuteen kotiin!
  Voin kuvitella miten nautit siitä kun saat ompeluillesi ja muille puuhille oman tilan.
  Ja miten omalla pihalla voi toteuttaa taas ihan omia juttuja.

  Kuvia odotellen :)

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea uuteen kotiin! Haaveilen itsekin vanhasta talosta, passaisi vaikka vähän syrjemmästäkin. Onnea myös omasta ompeluhuoneesta, siitäkin haaveilen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille! :) Mie niin nautin tästä rauhasta mitä täällä on verrattuna siihen meluiseen kolmioon.

  VastaaPoista