sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Hatuttaako?

Miuta on hatuttanu täs lähiaikoina aika paljon. :D Jo kahdeksan hattua on tullut näperreltyä. Tein yhen ja siitä sitte poiki "hei voitko tehä miullekii??". Vielä ajattelin itelle tehä ja anoppi kaipaili hattua myös.

Jokunen kuukausi sitten kirpparilta ostettu ratsureima toimi mannekiinina. Sattui hepan edellinen omistaja olemaan myyntipöydän luona kun pikku L:n kanssa heppa bongattiin. Kovasti oli täti tyytyväinen että heppa pääsi hyvään kotiin. Tässä hattu koossa 54 cm ja kuudella sektorilla. Aikaisemmin hatut on siis ollu neljällä sektorilla. Tähän kokoon se ei oikein enää istunut.


Kaksi hattua Marimekon Tantsu -kankaasta 7 ja 10 -vuotiaille tyttösille. Näissä lieri on vähän pitempi. Tämän kokoisiin hattuihin miulla ei tietenkään ollu kaavaa, että vähän meni säätämiseksi. Muutenkin tuntui että ongelmia riitti näiden kohdalla. Lanka loppui jatkuvasti ja muuta yhtä ärsyttävää, argh! Mutta nätit niistä kuiteski tuli.


Pikku L:n edellisestä kesälärsästä tuli vähän nafti, joten tein uuden. No siitähän tuli sitte vähä reilu! :D Saa luvan käyttää vähän naftia ja vähän reilua, kolmatta en enää tee. Tähän käytin viimeiset palat ihanaa Optinen omena -kangasta. Voi kun tätä löytäisi lisää.

1 kommentti:

  1. Kivoja kyllä noi sun hatut! Ja heppa herätti nostalgisia tuntemuksia. :)

    VastaaPoista