tiistai 15. kesäkuuta 2010

Napittaa

Miulla on ollut pitkään ajatuksena tehdä napeista koruja, en vaa oo saanu aikaseks. Blogeissa oon monessa paikassa törmänny erilaisiin napeista tehtyihin koruihin ja hiusjuttuihin. Nappeja on käyttänyt ainakin Vikki, Jokke, Ikomi ja Madam B.C. Napit on kyllä kivoja, niitä ja pitsejä on nyt tullut tungettua vähän joka juttuun.

Tein kaulakorun. Napit on Polan myymälästä, puuvillalanka mummon peruja ja tuo satiininauha on leikattu talteen jostain vaatteesta minkä vasta ostin. Siis ne miun mielestä typerät lenkin joilla vois ripustaa vaatteen henkariin. Vähän oli säätöä kun en malttanut ettiä mitään ohjetta..Siinä Anna hyvän kiertää kirjassa ois ollu ohje, mutta se kirja on äiskällä lainassa. Laitoin tarkoituksella jokatoisen napin toisinpäin. Jos tästä ei tulisi sitten niin neuroosikorua kun ovat napit valmiiksi eripäi.


Muistan että mummo käytti hiuksissa tälläsii kampoja, ajattelin itsekin opetella käyttämään. Näyttää aika kivalta hiuksissa nämä. Kammat löysin kirpparilta, napit on sieltä täältä.


Vanha tylsä musta kampa sai vihreitä nappeja kaveriks.


Ei hullumpi punaisessa tukassa.


Myös pitkään käyttämättä ollut musta hiussolki sai nappikuorrutuksen. Rintaneulan tein ihan uuteen rintaneula-aihioon.


Miulla on nii liukas tukka, et ei meinaa pysyä tämmöset...

Tässä vielä koko setti! Erityisesti tykkään tuosta pannasta ja kammasta vihreillä napeilla. :)

4 kommenttia:

  1. Panta ja kaulakoru ovat ihanan värisiä! <3

    VastaaPoista
  2. Kivoja :)
    Erityisesti tuo panta, kiva idea.
    Kaulakorusta tykkään myös. Mie olen just sellainen että laitan kaikki aina samaan suuntaan ja oikein päin. Mutta näinhän se on paljon elävämpi.

    VastaaPoista