keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Onnea ja sattumaa

Sitäpä sitä. Tästä on jo aikaa kun Mikkelin kirpparilta löytyi jotain todella hienoa! Brio lelujen(kin) keräilijä oli hyvin innoissaan. :)

Löysimme vanhan Brion Fortuna pelin ja ihan täydellisessä kunnossa! Siinä on kaikki 10 kuulaa, tuo keppi ja taakse laitettavat jalatkin tallessa. Tai no, puuttui siitä YKSI naula. :D Tämä on kyllä niin mahottoman hieno. Sisäosakin on tuollaista sametin tuntuista, en nyt tiedä mitä se oikeesti on..Kuvassa se on vielä vähän pölyinen, mutta pumpulipuikoilla on pikkuhiljaa hinkkailtu kaikki välit puhtaaksi. 

Myyjänäkin sattui olemaan siinä paikalla ja jollekin naiselle jutteli, että muuton takia siivoilevat turhia tavaroita pois. Luulisin että tämä oli myyjän lasten ja vois olla 70-luvulta peräisin. En oikein ole löytänyt tietoja milloin Brio näitä on tehnyt. JA se maksoin vain 7 euroa!  

Ajattelin aluksi, että tuo on pikku L:lle vielä liian vaikea, mutta mitä vielä! Niin vain tuo 2-vuotias, "orttuu pejaa!", osaa hienosti pelailla. Se tosin on tuolla korkeammalla hyllyllä ja otetaan esille vain pyydettäessä, ettei vaan hajoa.

Laitetaampa kuva vielä näistä kirpparilöydöistä. Nämäkin on ostettu jo aikaa sitten. Länsisaksalainen kumieläintarha sai täytettä. Karhu ja lammas löytyy jo entuudestaan, ei tosin noissa väreissä, mutta aaseja ei ollut. Sen mäyräkoiran kun vielä jostain löytäisi, ois ihana...

2 kommenttia:

  1. Fortuna on kiva peli, meillähän on Jukan versio, minun lapsena saatu.

    VastaaPoista
  2. Haa, mulla on ollut pienenä noita pyörällisiä eläimiä! Hevonen ainakin.

    Olin aivan täysin unohtanut ne. Mahtavaa, että muistutit! :)

    VastaaPoista