perjantai 14. toukokuuta 2010

Kirpparia ja tuliaisia

Meillä alkoi tänään kirpparipaikka ja kävin roippeita sinne viemässä. Tarttuihan sitä sitten tänneki päi jotakii...

Raidallisia purkkeja ja Plastexin omppupurkki. Kuuluisikohan siinä oikeasti olla punainen kansi...no käy tuokii. Aarikan metalli/korkkipannualunen on uusi tuttavuus. Tuolla samalla kuviolla miulla on joku purkki. Oli ihan hyvät kirpparihinnat näillä. :)


Yli esteiden! Hupaisaa kangasta. Semmosen lakanan verran napakkaa puuvillakangasta. Lakanana tuota myytiinkin.


Meikäläiset, eli miun vanhemmat kävi Helsigissä ja sieltä tuliaisena sain Linda Petersonin Beading in no time -kirjan ja muutaman pussukan lasihelmiä. Kirjassa on hyvin neuvottu perustyövälineet ja ohjeita erilaisiin koruihin. Oikein hyvä kirja korujen tekemisen itseopiskeluun. Englanniksi se tosin on, mutta aika hyvin miekii ymmärrän tuota tekstiä. :)

3 kommenttia:

 1. Tuttuja purkkeja! Muistelen että tuossa omppupurkissa olis ollut punainen kansi tai sitten vaan ajattelen niin kun se sopisi paremmin:)
  Hauska kangas!
  Kirjahullu kun olen, niin tekisi mieli tilata Minna Sarantola-Weiss: REILUSTI RUSKEAA 70-luvun arkea. Vaikuttaisi tosi mielenkiintoiselta. Taitaa olla sen verran uusi ettei löydy kirjastosta.

  VastaaPoista
 2. Ja taas olet tehnyt hyviä löytöjä! Tuollaisiin purkkeihin törmään useinkin kirppiksillä, mutta täkäläisten pyytämät 5-7€ kappaleelta ovat vähän liikaa minulle.

  Kangas on kyllä veikeä. :)

  VastaaPoista
 3. Yleisimmin näkee just noita punaisia. En ole ostanut kun en tykkää punaisesta, ei sovi Jokkemaahan yhtään. Muuten ihan pirtsakka.

  Katsoin kaupassa tuota Reilusti ruskeaa -kirjaa, oli kallis minusta. Ja tiedän että se on kirjastossa ihan lähellä...

  VastaaPoista