lauantai 29. toukokuuta 2010

Tuunaa miun leikkimökki osa 1: siirto

Tänään siirtyi leikkimökki sieltä pöpeliköstä mökin pihaan. Leikkimökki pistettiin osiin, kannettiin uuteen paikkaan ja pistettiin takas kasaan. Kiitos siirtäjille! Harmi etten nähnyt siirto-operaatiota. Saavuttiin möksälle vasta pikku L:n päikkäreiden jälkeen ja leikkimökki oli jo siirretty.

Tässä se nyt on paikoillaan ja kasassa! Uudet tukevat rappuset tehtiin ja pikku L pääsi näyttämään sopivaa korkeutta kaiteelle. Seuraavaksi korjataan katto ja sit pääseekin maalaushommii.


Kylläpä se onkin jo kulahtaneen näköinen...Mutta hyvä tästä tulee. :)


Sisällä näyttää nyt tältä. Käytiin läpi kaikki mökin huonekalut ja tavarat. Säilytettäväksi kelpasi vain tuo kuvan pöytä, astioita ja mummon tekemä korituoli. Pikku L oli jo nyt ihan innoissaan leikkimökistä!

5 kommenttia:

 1. Kivannäköinen mökki,keskimmäisessä kuvassa näyttää niin kodikkaalta, kaunis ikkuna ja terassit ja kaikki.

  VastaaPoista
 2. Ihana mökki!
  Kyllä L:n kelpaa. Hauska nähdä tuunailusi tuloksia, varmaan laitat niitä tänne?
  Apostolinmiekka on hieman möksöllään, hieman vielä harjoittelee meillä oloa.

  Mukavaa kesää!
  Ampiine

  VastaaPoista
 3. Kiitos kiitos :)

  Muita mökkiläisiä varmaan huvittaa miun höösääminen tuon leikkimökin kanssa, mutta kun se on niin rakas. :) Sain sen 4-vuotiaana ja monen monet leikit on siellä leikitty!

  Tuunauksen vaiheista ajattelin tänne kuvia laitella. Toivottavasti saadaan tänä kesänä valmista.

  Ampiine, eiköhä se Apostoli siitä virkoa. Miulla on vielä yks poikanen siitä kotona ja sekii on vähä nuupallaa. Tuo äiskäkukkanen on hyvin terhakkana tuolla!

  VastaaPoista
 4. Kannattihan tämä siun blogi etsiä. Ihania löytöjä ja kohtuu tutunnäköisiä hattuja ;) Kepponen does vintage ja silmä lepää. Kehumpahan vaan että meidän ison lapsen hyrrä on myös länsisaksaa. //K

  VastaaPoista