tiistai 18. toukokuuta 2010

Sekalainen seurakunta

No nyt tulee vähä kaikenlaist. :)


Tuumasin että pikku L tarttee hellehatun. Ei ollu sopivaa kirpparilla, joten kaivelin ohjekirjoja ja lehtiä. Löytyi tämmönen ohje, aika nopsa ja helppo oli ommella. Kankaana on aikaisemmin kirpparilta ostettu aitajuoksijat. Vai mitähän nuo loikkija ois? Tässä ei ole vuorta, mutta sisäpuolen saa siistiksi kun ompelee kuvun osat nurjat puolet vastakkain yhteen ja peittää vinonauhalla saumavarat. Tästä tuli vähän nafti, että pitää varmaan tehdä toinen...


Viime kesänä tein eri kirjasta löytyneellä ohjeella lippiksen. Perusidea on melko sama kuin tuossa lierihatussa. Tämä on kääntölippis ja siinäpä oliki vähä enemmä hommaa.

Tässä "nurja" puoli. Kankaat on jotain pikkupalasia, mummolta saatuja. Viime kesänä lippis oli vielä iso, nyt juuri sopiva.


Eilen illalla näpräilin kaulakorun. Mustat pyörylät on Polalta ostettuja nappeja, vihreät isot siemenhelmet ja hematiitit kirpparilta. Tämä on taas näitä neuroosikoruja...Ei meinaa nuo napit pysyä oikeinpäin! :D


Näistä napeista tykkään kovasti. Niitä löytyy vielä muunkin värisinä. :)

Käväisin tänään kirpparilla siivoamassa pöytäämme. Siel kyl saa käydä jokapäivä laittelemassa pöytää siistiksi. Ei semmoisia sekaisia pöytiä kukaan viitsi edes katsoa. Löysin tälläisen maljakkoon laitettavan kukkienasettelupalluran. Näitä olen jonkinverran nähnyt, mutta aika rikkinäisiä. Tämä oli ehjä ja maksoi vain 1,5 e. En tiedä onko noilla mitään kummempaa arvoa, hauska se mielestäni on.

1 kommentti:

  1. Tosi hienoja hattuja! Toivon osaavani joskus ommella sen verran siistiä jälkeä, että saan myös tehtyä jotain noin edustavaa!

    Napit ovat kauniita, tykkään tuollaisista paljon.

    VastaaPoista