sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Torikirppiksellä!

Jeeee kesän korikirpppikset on alkanu. Tai ois ollu jo viime sunnuntaina, mutta tajusin sen liian myöhään..Nyt käytiin pikku L:n kanssa tekemässä löytöjä. Ens kerralla pitää se rusinapaketti varata pikkumiehelle mukaan, jaksaa paremmin. :D Ihan kivasti oli myyjiä, aika paljon niitä vakkareita ja vanhan tavaran myyjiä. Ihan tavan myyjiä ois voinu olla enemmän.

Kaksi huivia 1 e yhteensä. Näistä voisi tehdä vaikka vuoret kasseihin tai pussukoihin.


Iso pöytäliina tekstillä Finlayson Printed in finland 1976. Lintuja matkalla auringonlaskuun. Ihanan kirkas keltainen. Varjo tekee vähän kuvioita tuohon...


Samalta myyjältä ostin myös ompelulankoja muutaman ja nuo pikkupöytäliinat. Kaikki yhteensä 7 euroa, ei paha. Pikkuliinoista voisi vaikka tehdä pikkukasseja tai taskuja mekkoihin.


Yhdestä pöydästä lähti mukaan pari tarjotinta 0,50 e kappale ja 2,6 l tarjoiluastia eurolla. Iso tarjotin ja tarjoiluastia on Sarviksen. Pienessä tarjottimessa ei ole mitään merkintöjä, joten en tiedä mitä hän edustaa.


Meikäläisille löysin pienen kynttiläjalan kahdella eurolla. Jos näkömuisti ei nyt ihan petä, niin heillä on kaksi näitä kotona. Voi kyllä olla että ne on vähän isompia, mut kylhän tuo sinne sekaan sopii. :)

Kunhan pikku L herää päikkäreiltä, suunnataan möksälle leikkimökkiä siirtämään. Pysyyköhän se kasassa...Leikkimökki pitää siirtää pöpeliköstä piha-alueelle, jotta uutukaiset isovanhemmat voi niitä mökissä leikkiviä pikku kullannuppuja vahtia. Sillon ku myö oltii pienii ni oli iha hyvä vaa et oltii siel pöpelikössä meuhkaamassa! :D

1 kommentti:

  1. Iloisen sävyisiä löytöjä. Mie en tänään päässytkään katselemaan.

    VastaaPoista