perjantai 27. elokuuta 2010

Omena oo omp pomp poo!

Voisimpa välittää näiden omppujen tuoksun kaikille. Kaverin omenapuusta napsitut omput tuoksuu niin mahottoman hyvälle. Omppupiirakkaa on syöty ahkerasti. :) Käytiin taas Mikkelissä ja nyt tulee paljon kirppisjuttuja!

Emali kattilan oon ostanut joskus opiskeluaikoina Joensuusta, en tiedä yhtään onko kotimainen vai ei. Kansikin taisi tässä olla.


Aamupäivästä kävin tänään asioilla ja pitihän sitä ihan pikasee kävästä Kontissa. Sieltä löysin ihanat Tampellan "Pitsi" verhot. Suunnittelijakin luki reunassa, mutta en saanut siitä mitään selvää. Käsin kirjoitetut tiedot oli nääs. Värit on mielestäni todella hienot. Vähän on turhan levotonta kuvio ja liian lyhyetkin nuo on, joten eivät nyt ikkunaan pääse. Muhimaan kaappiin siis.


Kivoja keittiöpyyhkeitä. Perhospyyhkeissä on käsinvirkatut reunapitsit, mitkä ei tosin näy kuvassa.... Ja ei, ei ole miun vuosiluku tuo.


Kankaita löytyi tosi kivasti. On tyynyliinaa, pikkuliinaa ja uutta pikkupikkupikkukukkakangasta eri väreissä. Parasta on ehkä iso Finlaysonin "Miljoonasydän" pussilakana.


Anoppi oli ostanut kirpparilta kauniin kukkakuvioisen verhon. Tässä on vähän tahroja, joten ihan kokonaan ei voi käyttää. Mitähän tekisi...kasseja?


Parit kassit ostin sankojen takia ja nuo kirjontalangat oli aika löytö. Hyvin käsityöpainotteista oli nää löydöt. Tai no löyty pikku L:lle mm. talvitakki.


Loppuun vielä pikku L:n perintölelu. Ameriikan täti toi tämän Pull A Tune metalofonin tuliaisena 60-luvulta. Aikas hieno. Se soittelee itsekeseen kun sitä vetää perässä.

6 kommenttia:

 1. Nyt vaan ompelukone surraamaan :)
  Tosi ihant värit tuossa Tampellan kankaassa.

  VastaaPoista
 2. Mä kuolasin myös tuota kangasta, aivan huippu! Ja muut löydöt kanssa... hitsi kun en ole ehtinyt kirppiksille vähään aikaan, muuten kuin torikirppiksen kiertämään ja sää oli karkoittanut myyjät. :/

  Sulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
 3. Toi sydän kangas, mikä nyt onkaan, on tosi söpöö. :) näin just muutama päivä sitten mun tädillä samantyylisen tyynyliinan.
  Ai että, tekee mieli kirpulle!!

  VastaaPoista
 4. Ihania löytöjä! Etenkin ne keittiöpyyhkeet.

  VastaaPoista
 5. Ooh ihania löytöjä! Tampellan kangas on oikea aarre. Aiemmin tekemäsi dominomagneetit muistuttivat jälleen katselemaan kirpparilta dominopelejä. :)

  VastaaPoista