lauantai 21. elokuuta 2010

syksy =)

Tunnustaudun syksyihmiseksi. Miusta on ihanaa, että ilmat on vähän viilentyneet ja tuoksuu jo syksylle. Heti huomaa, että tekis miele mennä enemmän, uudistaa tukkaa, pistää nättiä päälle ja virtaakin taas löytyy. Syksyn huomaa myös miun tekeleissä. Väreissä alkaa näkyä ruskeeta, keltaista ja oranssia. Ne vaan vetää puoleensa. Jos huomenna ei sada, lähden vielä kerran torimyyjättäreksi. Sitten saa riittää ne hommat tälle kesälle/syksylle. Täytyy kyllä myöntää että kivaa se on ollut ja olen positiivisesti yllättynyt. Tässä muutama tämän päivän tuotos.Vuorellinen kassi on tehty pöytäliinasta, tai ainakin luulen sen olleen pöytäliina. Voi olla verhokii. Ruskea vuorikangas on käyttämätöntä, mutta muistaakseen kirpparilta, tai anopilta...


Tein myös tuttinauhoja ja avainnauhan. Materiaalit on suurimmaksi osaksi kierrätettyjä. Yksi nipsuista on uusi, muut henkseleistä. Kankaina jämäpaloja, essua, tyynyliinaa ja verhoa.

Nyt täytyy suunnata syksyenergia kaikkiin niihin keskeneräisiin ja suunnitteilla oleviin töihin! Takkia itelle ja pojalle, pipoa isolle L:lle, mollamaijaa ja vaikka mitä...the list is endless.


PÖH! Silmäys auton suuntaan kertoi karun uutisen, pikku Annin autosta on kumi puhjennut! Nyt ei oo nii paljoo purkkaa jemekses et voisin sillä paikkailla. Huomiset suunnitelmat siis vesittyi...höh.

3 kommenttia:

 1. Ihanat värit ja kuviot tuossa kassissa, toivottavasti se löytää hyvän kodin.
  Harmi kun en pääse kirpparille, menen katsomaan mitä sepät saavat aikaan Sulkavalla.

  VastaaPoista
 2. Enpä taida miekään päästä..ainakaan myymää. Autossa eturengas löttänä ja enpä taida pyörällä sitkutella kaikkien tavaroiden kera. :)

  VastaaPoista
 3. ihana retrokassi. :)
  Renkaan puhkeaminen tosiaan tulee yllättäen. :(
  Muistan kanssa ku meiltä kerran puhkes ku mentiin kaupunkii....

  VastaaPoista