sunnuntai 15. elokuuta 2010

Täällä taasen

Mökkeilyt on mökkeilty. Oikein mukavasti vierähti viikkon siellä ihanassa rauhassa. No, niin rauhassa kuin lapsiperhe nyt vaan voi olla. :) Sain jotain jopa ommeltuakin ja hyvä niin. Tänään olin taas torilla myymässä ja kivastihan siellä meni. Saumurin hankinta alkaa jo häämöttää. Siis sellaisen edullisen, ei sellaisen mikä maksaa lähemmäs tonnin!


Ihan vaan mökillä lekottelua ei reissu ollut, käytiin tutustumassa lähialueisiin. Automatkat meni mukavasti virkatessa. Kaksi räteistä on tehty aiemmin, loput viisi tein matkoilla. Alla olevan verhot ostin kirpparilta. Ihastuin kovasti tuohon kuosiin. Jotain keittiötekstiilijuttuja vois näistä tehdä.


Pipoja niistä aiemmin esitellyistä kirpparikankaista. Marimekkoa ovat kaikki. Edelleen tuo vihree on miusta ihanaa. Ja edelleen harmi että se on niin pieninä paloina...Jotain pientä pitäis vissii sit keksii.


Lupasin edellisellä reissulla eräälle mekkojani ihastelleelle naiselle tehdä 1-vuotiaan kokoisia mekkosia. Tässä niitä nyt sit ois. Tuuli häiritsi miun kuvailuja, vähän on heiluvaisia kuvia. Tämä mekko on tehty esiliinasta ja tasku on ihan tarkoituksella vinossa. :)


Mitään kummempaa uutta kaavaa näihin ei ole. Pienensin vain isomman mekon peruskaavaa. Tässä on käytetty mummoni pussilakanaa ja hihat sekä tasku on tehty pikkuisista liinoista. Näyttääpäs tankkisuoralta tässä kuvassa...ei siis oikeasti ole ihan tuon muotoisia mekot..


Tämä on aluslakanasta. Edelleen peräänkuulutan niitä kukallisia aluslakanoita! Ihan tylsää että nykytarjonta on niin yksiväristä.


Tää on ehkä miun suosikki. Tai sitten se sininen, tai keltainen....Tämä oli ennen tyynynpäällinen. Kuviot asettui aika kivasti ja takanakin on tuollaiset pylpyrät.


Lähtihän sieltä jotain taas kotiinkin...Pikku L sai leikkikahvinkeittimen ja hienon P.O. Korhosen valmistaman lastentuolin. MUOKS. Kovan googlettelun tuloksena löysin tiedon, että tämä on Kari Asikaisen suunnittelema Pikku-Kari tuoli, joka kuuluu laajempaan Kari sarjaan.

Nyt on ilta istuttu olohuoneessa uudessa tuolissa ja keitelty äiskälle sumppia. :) Heti tiesi pikku L minne sitä "että" laitetaan.

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka on nättejä vaatteita, pikkusia ja kaikkea, on sinulla ollut mukavaa noita tehdessä :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos :)

  Näitä on kyllä niin kiva tehdä. Suunnitella ja kokeilla erilaisia kankaita ja koristuksia, etenkin niitä pitsejä.

  VastaaPoista
 3. Juu kyllä se kummasti tuo lisäpontta ompeluun kun pääsee saumurilla hurauttelemaan.
  Kyllä se niin ihana on että en enää luopuis omastani en.
  Käytettynä hankittu, ajaa asiansa, vaikkei mitään hienouksia siinä olekaan.

  VastaaPoista
 4. Sama mekkosuosikki miulla, tuo pitsiympyrä on piste iin päälle.
  kiva kuulla että meni mukavasti sunnuntaikirppiksellä:)

  VastaaPoista
 5. Ihania mekkosia, omia suosikkeja keltainen ja alempi ruskea, herkulliset kankaat! Ja nykyajan lakanat on tympeitä, yhden olen värjäysvillityksessäni roiskinut kangasvärillä kun se valkoinen on vaan niiin tympeä.

  VastaaPoista