maanantai 16. elokuuta 2010

Syksy se vilkastuttaa kirpparit

Pitkästä aikaa kävin omat kirpparit läpi, tai no ne kaks parasta niistä. Mukavasti oli hiljaisemman kesän jälkeen pöydät täyttyneet ja löytöjäkin tein. Ostin mm. 2000 luvun Suuri käsityö -lehtiä pari nippua, joitain kankaita ja pikku L:lle pari kirjaa. Kirjoja ei kai koskaan voi olla liikaa. Eikä käsityölehtiä.


Hilavitkutin. Ihan huippu! Tai siis käsikäyttöinen vatkainhan se on ja toimiikin oikein hyvin, ainakii kuiviltaa. Pitää vissii kokeilla kermaa vatkuutella tällä. Maksoi vain euron. Tää pitää ehkä viritellä jotenkii tuohon keittiön seinälle.


Vihdoin löysin Jukka palikkalaatikon. Kaikki palikatkii taitaa olla tallella, jokaista kaksi kappaletta. Tääkii oli vaa euron. Näitä olen nähnyt ihan ylihintaisina kirppareilla ja huutiksessakin. Voi kyllä olla että tää on enemmän äiskän "lelu". Ei taida pikku L olla enää niin palikkalaatikko iässä. 1 vee neuvolassa täti pyysi pikku L:ää laittamaan palikat laatikkoon ja neuvokas pikkumies avasi kannen ja alkoi mättää palikoita sisälle. Paaaljon helpompaa ;)


Nämä rakentelupalikat menee vielä kaappiin jemmaan. Näitä muistan olleen jossain päivähoitopaikassa ja iso L:kin muisteli leikkineensä tämmösillä lapsena. Kuvaustaustankin ostin kirpparilta. Se on turkoosivalkoinen pussilakana, missä on norsuja, kirahveja, apinoita ja seeproja. Aikas kiva. Taidan ottaa ihan käyttöön pikku L:lle, oli niin hyväkuntoinenkin.


Löysin myös aika hyväkuntoisen sarviksen lautasen ja pienen pienen emalikipon. Mie nään tuossa lautasella kaurapuuron voisilmällä. Mummolla taisin tuonnäköisestä lautasesta puuroa popsia.


Itselle ostin hauskat kirsikkakorvikset. Aika harvoin ostan korvakoruja kirpparilta, mutta nää oli nii kivat.

5 kommenttia:

 1. Tuo Viidakkokangas on PMK:n ja vuosluku on -75.

  VastaaPoista
 2. Aaa, kiitos tiedosta! :) Näyttikin vähän tutulta, olisinkohan siulla nähnyt tämmöstä sitten.

  VastaaPoista
 3. Tollasen vatkaimen mäkin haluun meille. ;)

  VastaaPoista
 4. Löytöjä olet taas tehnyt. Noi rakentelupalikat muistan kanssa hämärästi omasta lapsuudesta.

  VastaaPoista
 5. Nuo "siilipalikat" on Noppereita

  VastaaPoista