perjantai 20. elokuuta 2010

Ruokaa odotellessa

Eilen iso ja pikku L:n kokkaillessa mie näpertelin magneetteja. Aikaa ei siis mennyt kauaa. Kävin eilen shoppailemassa kässäjuttuja ihan kaupasta pitkästä aikaa. Ostin magneettinauhaa, ratkojan (kummasti on kadonnu miun ratkoja jonnekii, työpisteen kaaoksella ei varmaa oo mitää osuutta asiaa...), tupsuntekolaitteen (tästä lisää myöhemmin) ja vyyhdin trikookudetta. Hokasin että meillä on ihana käsityöliike ja siellä ois ollu vaikka ja mitä ihanaa. Onneksi oli pikku L mukana tuhoomassa miun pidempää ostostelua. Tuolla oli huoneellinen erivärisiä trikookuteita ja hintakaan ei ollut paha. Totesin että projektiin mikä miulla on ajatuksena voisin ostaa valmista kudetta.


Dominomagneettien idea ei suinkaan oo miun oma, on näitä varmaan moni muukin tehny. Näin tämmösiä joskus jossain sisustuslehdessä ja kirpparilta sattui löytymään vanha muovinen domino peli. Ihan kaikkiin nappuloihin ei nauha riittäny, pitää ostaa vähän lisää.

3 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä magneetteja! Käytit siis jotain magneettinauhaa? Kerro lisää! :) Mä olen löytänyt paikallisesta askerteluliikkeestä sitä magneettilevyä, jossa on tarra toisella puolella, ja se ei ole kovin tehokasta (ei esim. pidä paksumpaa tai isompaa paperia...).

    VastaaPoista
  2. Tää oli semmosta myös askartelukaupasta ostettua levynauhaa missä on tarra toisella puolella. Oiskos ollu jotai 1 cm leveys. Ei tääkään ihan kauheen tehokasta ole, että ei yksi magneetti jaksa pitää kovin painavaa. Postikortilla testasin ja se pysyi yhdellä. Ja laitoin sitä nauhaa koko tuon dominonappulan pituudelta.

    VastaaPoista
  3. Okei, kiitos tiedoista. Koitan metsästää jostain vähän järeämpiä magneetteja, joihin vois vaikka liimalla kiinnittää jotain koristetta.

    VastaaPoista