sunnuntai 29. elokuuta 2010

Koria kerrakseen

Ko täs kert vauhtii päästii ni esitellää sit jotakii mitä oon saanu tehtyy.


Taannoin kerroin ostaneeni vyyhdin trikookudetta. Testasin sitä ja sit kävin ostaas lisää. Tein koreja pikku L:n leluille. Muovikorit on miusta jotenki tosi tympeitä ja pahviset ei kestä mitään. Nää onkii aika näppärii ja näitä pitää tehä lisää!


Kolme valmista kätkee sisäänsä dubloja ja rakennuspalikoita. Tein kahvat jotta pikku L:n ois helppo noita kuletella. Ohjetta katsoin Suuren Käsityön 6-7/2007 mansikkakorin ohjeesta, mutta en sitten kovin samanlaita tehnytkään. Pohja on tuolla ohjeella, loput omasta päästä.

4 kommenttia:

  1. Hyvä idea, monenlaiseen säilytykseen.

    VastaaPoista
  2. Loistava idea! En jostain syystä ole ajatellut, että trikookuteista virkatuista koreista tulisi tarpeeksi tukevia tuohon tarkoitukseen. Mä olen tuskaillut lelujensäilytysongelman kanssa jo jonkin aikaa, kun en haluais ostaa läjää muovilaatikoita. Eli kuteita etsimään siis. (Olis varmaan kaapissa paljon tarkoitukseen kelpaavaa rääsyä, mutta jaksaako niitä leikellä...)

    VastaaPoista
  3. Ei nuo kyllä mitään tosi tukevia ole ainakaan tyjiltään, tuon isommat ei oikeen kestä kasassa. Mutta kun kori on täynnä leluja pysyy kyllä hyvin kuosissaan! Tykkään näistä kyllä ja käytössäkii on ihan hyväks havaittu. Pikku L:kin tykkää :) Raahailee dubloja pitkin kämppää.

    VastaaPoista