maanantai 20. syyskuuta 2010

94 yötä jouluun on...

...iha ite laskin! Kävin tänää kirppareilla ettimässä pikku L:lle kumppareita. Kumppareita ei löytynyt, mutta kaikkea muuta kyllä. Mm. kaksiteräiset harjoitusluistimet, mitkä kiinnitetään remmeillä kenkään. Saas nähä miten luistelu sujuu ens talvena..

Löysin Kontista joulupöytäliinan. Tää jos mikä on jouluinen! :D


Pikku L:n kanssa laiteltiin kynttilöitä partsille. Roikkuvan lyhdyn kaveriksi ostin kirpparilta tuon korkean lyhdyn, mihin voi laittaa tuollasen pitkän kynttilän. Myös tähän tekeleeseen pistettiin tuikut.

Miulla oli toissa syksynä/talvena semmonen iiiiiiso kynttilälyhty minkä sisällä roikkui "kuppeja" tuikkuja varten. Se oli parvekkeen pöydällä ja kappas vaan joku törkimys kävi sen varastamassa siitä! Asutaan siis alimmassa kerroksessa ja joku oli kahlannut hangessa parvekkeen luo, kurkotellut kaiteen yli ja napannut lyhdyn pöydältä, mikä oli ikkunan alla (ei edes kovin lähellä kaidetta..). Todelliseen tarpeeseen sit vissii meni. Vieläkii ärsyttää. Viime talvena sit olikii nuo kukka-astiat lisäämässä kaiteen korkeutta ja ei nyt ainaskaa varkaita käynyt. Vieläkin uusia juttuja parvekkeelle laittaessa tarkistan ettei niihin vaan yllä ulkopuolelta. Kaikenlaista sitä...

5 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanaa, nyt pitääkin ottaa taas työpöydälle koneelle : Joululaskuri ♥
  Olen niin jouluihminen ,että en kohta pysy nahoissani, kun näen joulujuttuja :D
  No jopa on kehnosti sinulle käynyt, kaikki sitä kelpaakin, ärsyttävää, kerran täällä veivät kukkaamppelin kesällä yks kaunis päivä :(

  Ihania lyhtyjä ja hyvä idea raastimet lyhtyinä ♥
  Kaunista!
  Mukavaa tunnelmallista iltaa ♥

  VastaaPoista
 2. Kiva joululiina! Ja ihana tunnelmakuva parvekkeelta.

  Mua niin suututtaa kuulla tuollaisista tapauksista; lehtien yleisöpalstoilta saa lukea vähän väliä varastetuista pihakukista ja -koristeista. Mutta tulla nyt parvekkeelle - tosi röyhkeää! Mä varmaan asetteilisin jotain ansoja sinne kaiteen ulkopuolelle. :)

  VastaaPoista
 3. Juu, laita rotanloukkuja tuollaisille moukille. Kiva idea tämä raastinrauta :)

  VastaaPoista
 4. Voi, että tämä siun blogi on piristävä. Aina jotain hauskaa. Nuot lyhdyt ovat porukassa näyttäviä.

  Ja mollamaija tuossa alhaalla. Kyllä sie ossaat!

  VastaaPoista
 5. Kiitos symppauksista. Jos nyt ei yhtää lyhtyy häviäis tai muuta.

  Kiitti ampiine. :) Lyhtyiryppääseen on tulossa viel yks, mut se vaatii vielä vähä poran käsittelyä.

  VastaaPoista