torstai 9. syyskuuta 2010

Ikkunan välissä muutakii ko pölyy

Eilen pestiin pikku L:n kanssa ikkunoita. Melkosen hektistä puuhaa sanoisin. Pikku L on tosi innokas avustaja, avun laatu ei ehkä oo parasta. :) Samalla mummot ikkunan välissä saivat lisää kavereita.


Nämä maatuskat ostin kesällä torikirpparilta. Ovat tämän hetken suosikit, niin kauniita.


Edellisten vieressä majailee nämä vähän erillaiset tädit. Nämä on viime talvena muistaakseni ostettu kirpparilta. Kuvat on ehkä vähä huonoja, mutta en nyt parempiakaan saanut otettua..


Yksinäisestä mummosta piti tulla neulatyyny, mutta se vähä jäi. No se pääsi näiden naisten kaveriksi. Luulen että tämä sarja on mummoistani vanhin.


Tästä perheestä puuttuu pienin, harmi. Pikku L seisoi yksi päivä tuolin päällä ja tutkaili mummoja ikkunan takaa. "Tätii täti täti tätiii täti täti täti" kuului ikkunalta.


Pikku L:n ikkuna sai koristeeksi 80-luvun Lego helistimiä. Hmm..näitäkii tullu keräiltyä. :) Osa on omasta lapsuudesta, yksi ison L:n ja kirppareilta sekä huuto.netistä loput. Tiedän että näitä on vielä muutama erilainen helistin ja mustekalaa ja tuota pyörylää ainakin on erivärisinä. Ehkä tämäkin kokoelma saa täytettä vielä joskus.

Mitä teillä on ikkunoitten välissä?

3 kommenttia:

 1. Meillä ei ole sellaisia ikkunoita että sinne väliin voisi mitään laittaa, mutta keittiön ikkunalaudalla on myös maatuskat kurkkimassa ulos.

  VastaaPoista
 2. heh, meillä on jotain kaasua ikkunoiden välissä. Ovat nimittäin kolmilasielementit eikä niitä saa auki.

  Kiva idea laittaa maatuskat näytille.

  VastaaPoista
 3. Edellisessä kodissa mulla mahtui ikkunalasien väliin kaikkea ihanaa! :) Nyt oon harkinnut myös, meidän ikkunat näyttäis olevan vähän samaa tyyliä teidän ikkunoiden kanssa, eli tavarat "uppoaa" aika syvälle. Haluisin saada mun koristenorsut sinne, mutta osa on niin pieniä, ettei niitä näkyisi. Niiden alle voisi kehitellä jotain koroketta tietenkin... pitäis varmaan lainata vaikka Pikkumiehen puupalikoita. :)

  VastaaPoista