keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Liian lyhyitä verhoja...

Flunssa alkaa olla voitettu ja kauppareissulla käväisin "pikaisesti" kirppareilla. :)


Mitähän ihmettä tällä pannulla on keitelty? Tosi tujakkaa kahvia? No siinä käyttötarkoitusessa mitä mie sille suunnittelin, ei pienet muhkurat haittaa mittää. Kuvasta ei kunnolla edes nää miten lommoilla ja kuhmuilla tuo on. :) Nyt tartteis jonkin sorttista poraa..hmm...


Löysin ihanat verhot! Ois syksyksi just passelit. Mutta miksi näittenki pitää olla niin lyhyet?? Just ja just peittäis edes ikkunan ja semmosista en tykkää. Pitäsköhän laittaa jotain vaikka punaista tai vihreetä kangasta jatkoksi, tai jos "kehystäisi" nuo...Pitää harkita.


Tässä on pikku L:n uusia aartehia. Pikku L:n mielestä harjat ja rikkalapiot on ihania, niitä himoitaan muun muassa myös siivoojien kärryistä jos jossain semmoinen on...Tämä harja ja pikkuinen mattopiiska menevät leikkimökkiin mökille. Se projekti on ollu muuten vähä jäissä, taitaa jatkua ensi kesänä...Me&I:n vaatteista voin kirpparilla maksaa vähän enemmän, ne kun on yleensä aika hyvälaatuisia ja uutena en kyllä raaski ostaa. Parasta taisi pikku L:n mielestä olla kuitenkin Nuuskamuikkunen, tunnetaan meillä myös nimellä "hatttu".

2 kommenttia:

  1. Verhoihin vois virkata oikein komean alareunan.

    VastaaPoista
  2. ohhoh..siin oiskii hommaa, semmonen reilu metri pitäs virkkailla...Ei ehkä näil taidoil, mut pitää laittaa harkintaa :)

    VastaaPoista