sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Kuminaa

Sain anopilta synttärikukkana Marimekon Kumina kangasta. On kyllä tosi nättiä, tykkään kovasti. Heti tuli visio että tästäpä kassi!

Mallia kattelin Ihanat itsetehdyt laukut -kirjasta. Tein tästä vaan paljon isomman kuin ohjeessa, koska halusin mahdollisimman paljon kuviota näkyviin. Kahvat on kirpparikassista otetut. Tähän oon kyllä tosi tyytyväinen. Kerranki maltoin noudattaa ohjetta ja hyvin onnistui kahvojen kiinnitys yms.


Lisäsin kassiin vielä taskun kännykälle (mahtuu muuten vähä isompiki luuri) ja tuollaisen magneettilukon, mikä on myös kirpparikassista napattu. Vink vink, niitäkii voi siis hyötykäyttää.


Kangast riitti myös kauppakassiin. Tässäkii vuori on oranssi. Mie oon tehny kasseja vaa muille, mut nää on nyt sitte miun omat! :) Jotenkii miuta nyt koukuttaa violetin ja keltaisen sekä violetin ja vihreen yhistelmät. Nam nam, ihania. Myös siihe miun Joonatan takkii sopii kivasti violetti huivi.


Lähdin ostaa kangaskaupasta mustaa trikoota ja en voinu mitenkää ohittaa tätä kangasta palalaarista. Nanson hauskaa trikoota ja tietysti ostin myös ne kaksi muutakii väriä. :D Itelle ajattelin tunikaa punasesta versiosta ja pipoa violetista. Eka trikoopaita ja tää homma kaipaa viel treeniä. Kaula-aukko ei oikee onnistunu ja mallikii on aika kaponen. Seuraavaa pitää vähä muokkailla.

Tämmöstä sain tänää aikaa kun iso L oli töissä ja pikku L isovanhemmilla oljamissa. Tein vielä pari mustaa pipoa pyynnöstä, mut niist ei nyt oo kuvii. Jokainen ehkä voi kuvitella miltä musta pipo näyttää. :)

4 kommenttia:

 1. "kukkapuska"kangas on hyvän näköistä. Meikä aina toivoo lankalahjoja :).

  Mustan pipon kuvittelu on aika helppo homma :D.

  VastaaPoista
 2. Hienoja laukkuja olet tehnyt. :)

  Minkäs kangskaupan palalaarista Nanson trikoita löytyi?

  VastaaPoista
 3. Miulla on lahjatoiveena useesti taidelasia tai maljakoita :) Kankaat ja langatkii on aika hyvä vaihtoehto.

  Nanson palatrikoota ostin paikallisesta liikkeestä nimeltä Karjalan ompelukone. En tiiä oiskos jossain muissa myymälöissä ja et missäpäin suomee vaikutat, mutta tuolla on ainakii. Etelä-Karjalas siis.

  VastaaPoista
 4. Kivoja kasseja! Pitsiliinat sopivat vallan mainiosti niihin.

  VastaaPoista