torstai 2. syyskuuta 2010

Puikot esiin kesätauolta!

Olipas taas mukavaa neuloa kesän jälkeen. Kesällä nuo hommat ei napannu yhtää, tai no neuloin pari rättii. Alotin kevyesti ja tein tämmöset rannekkeet vai mitä nää nyt on. En oo aikasemmin kokenut tarvetta hankkii tämmösii, mut viime syksynä ajattelin et ne vois olla ihan hyvät omistaa. Kävellessä tai muuten liikkuessa miulle tulee käsille aina kuuma, mut sit kuitenki tartteis vähä lämmikettä. Veivaan siis hanskoja käteen ja pois jatkuvasti, siis todella rasittavaa. ;) Testasin näitä jo tänään syksyn ekassa partiokokouksessa, aiheena oli kesäulkopelit. Oli aika kylmä ja nuo toimi oikee hyvi.


Langat kaivelin tuolta suurehkosta, köh, varastosta. Vihreäsävyiset oon tainnu saaha anopilta ja tuosta turkoosista ei oo mitään käsitystä mistä se on peräisin. Langat on aika ohkasia ja vähä semmosii pörrösii. Napit on kirparilta. Nuo isoimmat on miusta aivan ihanat, niitä on vaan nuo kaksi. Ohje on Suuren Käsityön 8/2010 numerosta. Vähän muokkailin sitä ja jos ois viittiny purkaa niin oisin tehnyt varrestakin kapeemmat. Aika reilu ohje miun mielestä, vaikka katoin että lankakii ois aika samanpaksuista kuin ohjeessa. Tai sit miul on vaa tosi pien käsi...No mutta syksy-/talviasusteiden värkkäys jatkuu!

4 kommenttia:

  1. Onpa mahtavan väriset, raikkaat ja napit piste iiin päälle.

    VastaaPoista
  2. vitsi että on kivan näköiset :D

    VastaaPoista
  3. Värit ovat ihanat! Ja nuo herkkunapit sopivat täydellisesti! (Taas mä kiroan mun musta-harmaa-ruskea -nappivarastoani.)

    VastaaPoista