maanantai 12. huhtikuuta 2010

Kuopsuttelua ja kaivelua

Kuopsuttelin tuossa aamusella tuota meidän pikkupikkutakapihaa ja kiva ylläri löytyi sieltä. Kevään eka kukkanen on puskenut tiensä vaahteranlehtien läpi. =) Takana töröttää jo kaksi tulppaanin alkuakin.


Eilen vierailtiin vanhemmillani ja kuulin huhua että naapurin antiikkikauppiaalla olisi jostain jäämistöstä vanhoja kankaita tarjolla. Sinne siis tieni vei. Kankaita oli muutama jäljellä ja nämä kolme lähtivät meille "kunhan vaan viet ne pois".

Noin 2 m käyttämätöntä ruskeaa kukkakangasta. En kyl tiiä mitä laatua tämä mahtaa olla. Kai siinä puuvillaa on, mutta pinta on vähän semmoinen liukas. Takki pikkutyllerölle vois olla tästä kiva. Ei vaan oo sitä tylleröö :D

Tämä kukkakangas on jo aika haalistunut. Sitä on semmoinen yhden pienehkön verhon kokoinen pala.

Tämä on ehdottomasti suosikkini. Varmaan jotain 5 metriä ihanaa sinistä napakkaa puuvillakangasta. Tästä voisi tehdä vaikka ja mitä! Täytyykin alkaa kaivelemaan ompelukonetta esille.


Siinä penkoessa silmiin sattui myös rasiallinen pieniä pallokynttilöitä. Näitä olen metsästänyt joka paikasta, mutten oo löytänyt. Perin mummolta kaksi Nanny Stillin Kehrä kynttilänjalkaa. Niissä oli nuo kaksi punaista pikku pallokynttilää. Kehrä sarjaan kuuluu ainakin erilaisia laseja, lautasia ja kulhoja. Noita kynttilänjalkoja näkee kirppareilla aika paljon ja löysinkin niitä halvalla lisää, mutta en kynttilöitä. No tämä ihastuttava alkuperäinen paketti lähti sitten myös mukaani. Siinä lukee Pallokuusenkynttilä, design Timo Sarpaneva, hand made in Finland Juhava Oy Helsinki. Ei näitä polttaa kyllä raaski, on niitä niin kauan etsitty!

1 kommentti:

  1. Hei, noita pieniä pallokynttilöitä on kyllä edelleen myynnissä, olisiko ollut Tiimarissa joulun alla... terv. TM

    VastaaPoista