sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Sinisen hetken sinisiä kuvia

Kävin tänään vielä viimeisiä tavaroita siivoilemassa pois mummon asunnolta ja vielähän sieltä tarttui kivoja juttuja mukaan. Kuvailin niitä sitten tuossa illan hämyssä. :)

Tämä nallukka istuskeli mummon sängyllä. Sen toinen korva jo vähän repsottaa, pitää varmaan korjailla. Mekon mummo on luultavasti itse ommellut. Ja sillä on mirri kaulassa :) Nyt kun tarkemmin mietin ja tutkailen, niin taitaa koko nalle olla mummon tekemä!


Yksi Sarviksen Majuri II henkari löytyi vaatekaapista. Vallan hyvä henkari onkii, näitä lisää!


Ja nää oli hauskoja. Tanskalaista tekoa IGEN ET Flevi PRODUKT housu/hame/kravatti/vyö henkareita kaksin kappalein.


Pappa oli hyvin kätevä käsistään ja teki paljon etenkin puutöitä. Yhden peukalon sirkkelissä menettäminenkään ei tekemistä haitannut. ;) Mummon varastosta löytyi papan tekemiä puulusikan aihioita. Ajattelin, että voisin tehdä ne valmiiksi.


Viimeiseksi vielä tämä kaunokainen. Se oli täynnä papan isän tai papan vanhoja työkaluja ja muuta ihmeellistä sälää. Työkalut jaettiin isän kanssa ja tälle keksin uutta käyttöä. Vähän puts puts ja jotain puunsuojausainetta pintaan ja istutan kesällä kukkasia tähän. Pitääkin jo vähän miettiä mitä kukkasia laittaisi...

Ai että miksikö miulla on raastinrauta tuolla partsilla? No se on kynttiläjuttu tietenkii! :) Kivasti tulee valo rei´istä.

3 kommenttia:

 1. Aarteita taas, todellakin! Vanhat henkarit ovat parempia kuin nykyiset rimpulat. Mulla on myös samantyylisiä, mutta metallisia, hamehenkareita (siinä käytössä siis tällä hetkellä), mutta nuo muoviset ovat pirteämmän näköisiä. :D

  Puulusikat ovat jotenkin hellyyttäviä. :) Ja vanha työkalupakki, ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Käsittele se työkalupakki sitten ensin kosteussuojaaineella, lahotin omani ja nyt kaduttaa kun meni isoisän pakki piloille.

  VastaaPoista
 3. Näin vähän ajattelinkin tehdä. Ja ajattelin myös laittaa pohjalle jotain muovia niin ei kasteluvesi ja multa ihan ole kosketuksissa puun kanssa. Täytyy tässä lähipäivinä pistää projekti aluille :)

  VastaaPoista