keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Niiiiin onnellinen :)

Nimittäin eilen kirpparilta tein hyvin mieleisen löydön! Olin sitä jo pari viikkoa sitten ihastellut, mutta siitä oli hintalappu hukkunut ja sitä ei suostuttu miulle varaamaankaan...Harmitti vietävästi! Ja seuraavalla kerralla sitä ei enää tietenkään löytynyt..

Kunnes eilen se löytyi! Tao Tao kangastasku vuodelta 1984. Siellä se nökötti ihan eri pöydällä ja kiireesti piti tarkistaa onko nyt hintalappua, 3.50 e siellähän se oli! Loppu kirpparikierros meni typerä virne naamalla. :D Tao Tao tuli telkkarista silloin kun olin pieni ja se oli kyllä lemppari. Noin 4-vuotiaana ilmoitin, että haluan pandakarhun ja siinäpä olikin vanhemmilla metsästäminen. Ei siihen aikaan ihan hirveen suurta pehmoleluvalikoimaa ollut. Mutta löytyi semmoinen viimein ja ihan oikean näköinenkin. Nyt Anselmi panda on pikku L:n leikeissä. :)


Tähän solmiohenkariin voidaan iso L:n kaikki kolme krakaa laittaa roikkumaan. Yhden voi vielä sit ostaa. ;) Solmimisohjetta ei nyt sitten tartte enää googlettaa just sillon kun pitäis olla jo menossa!


Ja tarttuihan nuita nappiloita taas purkillinen. Nuo vihreet on erityisen herkkuja.

1 kommentti:

  1. Taas ihania löytöjä! Napit on tosi herkullisen värisiä, mä löydän yleensä vaan tylsänvärisiä nappeja kirppiksiltä. :) Tao Tao-lokerikko on hauska!

    VastaaPoista