torstai 1. huhtikuuta 2010

Before and after

Eilen oli oikea mullistusten päivä! Ensin laittelin kukkasille uudet mullat ja koiruus sai kesäkuosin.

Tämän kukkasen otin mummolta, kun tyhjensimme hänen asuntoaan. Se oli tärkeä kukka mummolle ja muistuttaa minua hänestä. En vain enää muista mikä tämän kukan nimi on....Mummoltakaan kun ei voi enää kysyä.


Kukka on kova tekemään poikasia ja nytkin siitä sai neljään ruukkuun kukat. Yksi näistä jää kotiin, yksi menee anoppilaan ja kahdelle pitäisi vielä uusi koti löytää.


"Emäntä käytti taas siinä typerässä suihkussa..tästä ei kyllä hyvää seuraa! Mitähän se sitten keksii? Uuuuuu possunsaparo! Herkkua! ....No ei se suihku nyt niin kauheeta ollukaa."


"Arvasinhan ettei se siihen suihkuun loppunut! Vei mokoma karvatkin päältä ja kynnetkin leikkas, mokoma. Pistin kyllä kovasti hanttiin! Parrankin leikkas ihan vinoon, nyt kyllä mökötän ja tässä kuvassa en ainakaan oo paikallaan! *mutinaa jupinaa*"

3 kommenttia:

 1. Katsotaanpa, Anni, onnistuuko kommentointi.

  Tuo kukka on kertakaikkisen hurmaava. Minulla on kuva siitä kukkivana, viimevuoden huhtikuussa blogitettuna, käy kurkkaamassa, jos ehdit.
  Haluaisin tuollaisen itselleni.
  Teetkö vaihtista? Miulla olisi erilaisia perinnelajikkeita tarjolla, mutta jaan niitä vasta ensi keväänä. Nyt se aika meni jo ohitse. Perennojakin on tarjolla, meillä ei ole etanoita.

  Hauskaa blogiasi seurailen, vaikka en aina ehdi kommenteeraamaankaan.
  Terkut, ampiine

  VastaaPoista
 2. Hei, sehän on apostolinmiekka. Kelpo kasvi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jokke!! Kyllä tämän kukan nimeä onkin etsitty, netistä ja kirjoista, kaiveltu muistia...

  VastaaPoista