lauantai 8. toukokuuta 2010

Ananaskirsikka, elikkäs karviaiskoiso

Ostin joku aika sitten Vikkiltä noita ihanan oransseja "jaffa" lasihelmiä ja lehtiä, tälläinen koru niistä sitten tuli. Aluksi ajattelin laittaa lasihelmien kaveriksi oliivin vihreitä kissansilmähelmiä, mutta niitä en saanutkaan tarpeeksi. Kissansilmiä on nyt muutama, lisäksi ruskeita siemenhelmiä ja oranssiruskeita helmiä, mitä jäi mummon korusta jäljelle. Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain "lainattua". ;)

Tällä värityksellä mieleen tuli heti ananaskirsikka.


Edellee, niiiiin ihania nuo lasihelmet. :)


Nyt on kyl aika tennarikuva, peilin kautta ite otettu. ja peukkukii vilkkuu kuvassa... :D No joo, tästä tuli kyllä ihan lempparikoru. On ehkä vähän syksyisen värinen, mut syksyihminen mie oonkii.

Yksi pallura jäi yli, se ei vaan millään mahtunut kaulakoruun mukaan. Oli se vähän isompikin kuin kaverinsa. Tein sitten eriparikorvikset, kiireessä, just ennen kun piti lähtee mummon synttäreille... Vähän on tuollaista härpäkettä ja säätöä sopivien matskujen puutteesta johtuen. Mut männööhän nuo.

Tämän hameen tein mummon synttäreitä varten. Löysin tuon ihanan printtikuvioisen trikoon Polan tehtaanmyymälästä. Tehdas on lopettanut toimintansa ja myy kankaita TODELLA edullisesti, 1-2 e metri. Aloitin hameen ihan kaavojen ja ohjeen kanssa ja säätämiseksihän se taas meni. Mie ompelen samalla tavalla ku mei äiskä tekee ruokaa. Aloittaa ohjeen mukaan, mut vähän pitää soveltaa oman mielen mukaan. ;)


Hiuksiin vielä vähän kukkasta. Nappi on kirppariostos ja taitaa olla aika vanha.

4 kommenttia:

  1. Ihan kuin ananaskirsikoita :) Tulipa ihana koru, hienosti sopii mukaan tuo ruskea siemenhelminauha.
    Kiva hiuskoriste!

    VastaaPoista
  2. Onpas sievä koru, eikä ihan perusmallia! :) Tykkään. Blogisi on muutenkin täynnä ihania kirppislöytöjä, vähän kateellisena niitä katselin. ;)

    VastaaPoista
  3. Oi oi oi, kaulakoru on aivan ihana! Myös eriparikorvikset ottaisin käyttöön heti. Ja näin hieman asian ulkopuolelta on pakko kommentoida, että murteesi tekee itäsuomalaiset juureni iloisiksi :)

    VastaaPoista
  4. Kiiiitos kommenteista! :)

    Anniina, samaa pientä kateutta havaittavissa täälläkin kun katselee toisten löytöjä ;) Täytyypä täst hilppasta tekemään uusia sellaisia, toivottavasti. :)

    Kiva et jonkuu juuret tulee ilosiks! :)

    VastaaPoista