sunnuntai 1. elokuuta 2010

Torikirppiksen satoa

Torikirppiksellä oli ihan mukavasti taas porukkaa ja tarttui sieltä jotain mukaankin. Kaikkea en viitsinyt kuvailla..Muun muassa pikku L:n paitaa, puista silitysrautaa ja pikkuautoa. Itselle ostin muutaman napin, ompelulankoja ja Marimekon trikoopaloja. Mukavaa kun ompelulankojakin löytää kirpparilta.


Joskus taisin mainita että keräilen puisia sorvattuja kynttilänjalkoja. Niiden muoto on mielestäni todella kaunis. Kaikki alkoi noista kahdesta pienestä mustasta. Ostin ne seurakunnan kirpparilta vuosia sitten. Pikkuhiljaa niitä on kertynyt lisää sieltä täältä. Kaikki muut on kirpparilöytöjä, paitsi iso musta. Se on mummon peruja ja oli (ja on) aina jouluna pöydässä. Pienen punaisen löysin tänään. Siinä ne seisovat ylväänä senkin päällä. Nyt pikku L:kin antaa niiden olla rauhassa.


Keksipurkki on Hollantilainen ja ihan uutta tuotantoa. On se vaan aikas nätti. Tulee jotenkin mieleen Vaahteramäen Eemeli.


Tämä ronsu on Tupperwaren ja näistä olen vähän haaveillut. Tästä puuttuu keskiosa, mutta eipä haittaa. Kirahvin ja koiran jos vielä löytäis.


Brio kokoelma sai myös täytettä. Ihan täysin varmasti en kyllä osaa sanoa onko kilppari Brion, mutta sellanen mielikuva ois...Pää ja häntä heiluu hauskasti kun narusta vetää.


Paras löytö oli kasa kirjain- ja numeropalikoita! Juuri eilen mainitsin Kirppari-ohjelmaa katsoessa, että nuo vanhat kirjainpalikat ois ihania ja nyt niitä löytyi. Seitsemän euroa maksoi vähän reilu karkkilaatikollinen palikoita. Ihan käypä hinta. Laatikossa oli kahta eri sarjan palikkaa.


Ovatkos nämä nyt sitten Jukka palikoita? Luulisin että on, mutten ole ihan varma. Näistä muistan etenkin tuon mustaherukan ja haarapääskyt, ihania.

Näistä ei ole mitään tietoa, en ole aikasemmin törmännyt. Aika kivoja kuvia näissäkin. Eipä taida tuo mei nurtsi enää tänä kesänä kukoistaa. :D

7 kommenttia:

  1. Leluja en tarvitse, mutta kynttiläjalat on kivoja, aivan ihana keksipurkki, kerään itsekin noita, ei vaan mahdu nylysiessä asunnossa esille, joten varastossa ovat, harmitus.
    Tahtoo kirppikselle! :D

    VastaaPoista
  2. Minäkin olen himoinnut noita palikoita missä värilliset kuvat, ei ole sopuhintaan vielä löytynyt.

    VastaaPoista
  3. Minäkin muistan mustaherukan ja pääskyset! Ilmeisesti meilläkin oli noita kun olin pieni, mutta mitäköhän niille nyt on tapahtunut?

    Lähdenkin tästä metsästämään omia aarteita kirppikselle...

    VastaaPoista
  4. Tuttuja leluja, tuo norsu on tosi suloinen.
    Kierrätyskeskuksessa oli tänään ainakin yksi puinen kynttilänjalka, mutta olikohan se sorvattu.

    VastaaPoista
  5. Kivoja löytöjä taas! :) Tuo sun kynttilänjalkakokoelma on kyllä nätti, ne on tosi kauniita.

    VastaaPoista
  6. Hienoja löytöja olet taas tehnyt.

    Nuo kynttilänjalat ovat näyttäviä nimenomaan ryhmänä. Siul on silmää : )

    Ja nuo kalikat. Hauska tuo niistä tehty blogipohjasi, kerrassaan mainio.

    VastaaPoista
  7. noi palikat on ihkuja! mulla oli kans noita pienenä ja oli kiva laskea kuinka monta kukkaa, lintua, marjaa yms ja sitten tarkistaa numero toiselta puolelta =)
    t: bacu

    VastaaPoista