maanantai 15. maaliskuuta 2010

Rankka lapsuus ja paljon puuleluja...

No ei oo ollu rankka lapsuus ja ei taida olla tuolla pojallakaan ;) Puuleluja kyllä löytyy! Etenkin olen tykästynyt Brion tuotantoon. En oikeen tykkää noista nykyhärpättimistä missä on miljoona toimintoa ja sitäkin enemmän desibelejä. Tähän asti poika on ollut ihan tyytyväinen puuleluihin ja ihan tavallisiin muovileluihin mitkä ei turhia huutele.

Jukka autot ja helmitaulu on kirppareilta. Oikeanpuoleisesta pari kyytiläistä on jossain jemmassa. Pappa lisäsi autoon narun ja voi että sitä on kiva vedellä pitkin käytävää.

Nämä ovat Brion "älypelejä" :D

Tässä on vähän uudempaa Brioa. Juna huutonetistä, leppis kirpparilta ja paloauto oli synttärilahja kummilta (pojalle, ei äitille ;) ).

Brion mäyräkoiraperhettä. Tulipas epätarkka kuva...joku häiläsi sylissä.

Tästä mäyriksestä taistelin kynsin ja hampain huutonetissä :D Aivan ihana. Myyjän mukaan olisi Brion ja saattaa ollakin, en tiedä. Tarroja ei enää ole jäljellä.

Tämä Brion haukku löytyi Tampereen reissulla Fidan kirpparilta.

Heikki heppa onkin jo aika vanhaa Brioa. Tämä löytyi myös Tampereen Fidasta. Joku on kirjoittanut sen takalistoon Heik-ki mustekynällä :)

Tämä pupunen on ehtaa 80-lukua. Tällä on pikku-Anni leikkinyt ja muistan, että noita korvia oli kiva lenksutella edes takaisin. Pohjasta löytyy leima "Muurimaa - Finland".

Keräily ulottuu myös Brion pehmoihin. On ne vaan niin kivoja :)

Tämmönen lelupläjäys tällä kertaa. Miehen mielestä leluja on jo liikaa..mutta pitäähän lapsella leluja olla ;) Ja kirppareiltahan näistä lähes kaikki on löydetty.

2 kommenttia:

  1. Oi, sullahan (vai lapsella?) on ihania leluja! :)

    VastaaPoista
  2. Kyllä nää taitaa olla molempien ;)

    VastaaPoista