perjantai 26. maaliskuuta 2010

Nappikauppaa ja vitsoja

Etsin tässä illalla sopivia nappeja pikku L:n villahaalariin ja totesin, että on aika vähän lajitella nappeja! Tässä nappimeressä on nyt sekaisin omia, ostettuja, saatuja ja mummon nappeja. Olipahan urakka, tulipahan tehtyä. Napit löytyi haalariin, ovat tosin vielä ompelematta...

Tässä ne nyt sitten on, jollain lailla lajiteltuina.

Tehtiin pikku L:n kanssa tänään kerhossa virpomavitsoja niistä poikien tuomista roitakoista. Aika hauskoja tuli ja onnistui tuon vajaa 1,5-vuotiaan kanssa mainioisti. Oksaan töpöteltiin reilusti liimaa ja sitten oksaa huiskattiin paperisilpussa. Kyl nyt passaa virvon varvon virpoa. :)

Pajut on keltaisessa Tamara Aladinin Rondella maljakossa. Meillä lasivaasit ja muut ei pölyynny (ainakaan kauaa) vitriinissä, vaan niitä kyllä käytetään sopivissa tilanteissa. :) Nytkin on pääsiäisruohot kasvamassa matalissa aaltomaljakoissa. ;) Taustalla kurkistelee jo aiemmin esitelty Apollo. Nuo pienet valkoiset pipanat tuossa Riihimäen Ilves-purkissa on valkosipulinkynsiä. Odottelen josko ne alkais versoa sieltä, mutta niissä taitaa mennä aikaa.

1 kommentti: