keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Tästä se alkaa!

Noniin. Olen jonkin aikaa miettinyt josko sitä pitäisi kirjoitella ihan omaa blogia. Huomasin että on aika kiva seurailla toisten blogeja ja etenkin kuvia tekeleistä ja ajattelin että olisiko jostakin kiva seurailla miun juttuja. Jäänee nähtäväksi :)

Ajattelin tänne laitella kuvia ihanista kirpparilöydöistäni, taide- ja käyttölasiaarteistani ja kaikenlaisista tekeleistä mitä tulee puuhailtua.

Blogiotsikon kuvassa on mummoltani jokunen kuukausi sitten perittyjä rakkaita aarteita. Vanha Körting matkaradio löytyi mummon häkkivarastosta. Vaihdoimme siihen uudet patterit ja kas kummaa, se toimii! Volyymi vaihtoehdot on kovalla tai tosi kovalla ja eihän siitä tietenkään VOI kuunnella muuta kuin iskelmää ;) Viri kaakaopurkissa on ja on aina ollut nappeja. Jo pelkkä nappipurkin tuoksu vie takaisin lapsuuteen, kun purkin sisältö kaadettiin lattialle ja sieltä kaiveltiin niitä kaikkein kauneimpia yksilöitä. Isossa peltirasiassa mummo säilytti joulupipareita ja sitä perinnettä jatkamme. Kuin myös joulupöytään kuuluu musta sorvattu kynttilänjalka (joita myös kerään..) joulutähtimansetin kera. Nanny Stillin Grapponia malja ja Antti Nurmesniemen Pehtoorin pannu löysivät tiensä täpötäyteen vitriiniimme...

No semmosta. Jospa sitä sitten lisäilisi tänne niitä kuviakin :)

1 kommentti:

 1. Anni,
  onnea uudelle blogille. Tämäpä mukavaa!

  Toivotaan blogillesi paljon vierailijoita.

  Terveisin,
  ampiine

  VastaaPoista