tiistai 23. maaliskuuta 2010

Vispiläkauppaako?

Pikku L on taas auttanut äitiä kovasti... Olipahan aika muikee ilme kun hokas että vispilä jäi lankakerään kiinni. Sitä piti sitte heilutella ympäri kämppää. Mitenhän tuon saisi irti tuosta? Juuri tuota lankaa nimittäin tartteisin ihan just kohta.

Flunssasta ja säätämisestä huolimatta olen saanut tänään jotain aikaankin! Alkuun en tosin meinannut päästä kuin kaikki tuntui olevan kateissa; vasta hankitut magneetit, näpertelyalusta, yksi nappipurkeista (mikä muuten löytyi siitä keittiönpöydältä, missä olin näpertelyjä tekemässäkin...). Ollappa oma työhuone! Noh tässä kuitenkin on anopin ja mummon napeista tehdyt NappiNappi-nappikorvakorut. ;) Nappinappikorvakoruja löysin Unkarista viime kesänä ja ne on kyllä ihan lempparikorviksia. Tässä niitä nyt sitten kevään aurinkoisissa väreissä ihanassa auringonpaisteessa kuvattuina. Eikä ollu ees vaikeet ;)

Päätin että huomenna olen jo terve! Pääsee pikku L:n kanssa sitten tekemään virpomavitsoja. Melkoisia roitakoita iso L ja pikku L metsästä hakivatkin...On ehkä enemmänkin juhannuskoivukokoa...

3 kommenttia:

 1. Lanka vispilässä taitaa olla vähän samantyyppinen pulma kuin purkka tukassa :)
  Tosi kivoja NappiNappikorviksia.

  VastaaPoista
 2. Kivan sotkun pääset setvimään. :)

  Korvikset on kivan näköisiä! Millaisella liimalla kiinnitit napit?

  VastaaPoista
 3. Aika hyvin onneksi lähti vispilä kerästä irti :) Kerä on edelleen yhtä sotkua....

  Napit on liimattu ystävälläni kuumaliimalla. Saa nähdä miten hyvin kestää.

  VastaaPoista