sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Vihertää

Kevät saa kaipaamaan vihreää ja nimenomaan vaalean vihreää. Nyt on keväiset verhot laitettu ja purkeissa kasvaa kaikenlaista. Tässä pienet somat herneenversot alkavat heräillä.


Eilen sain niitä valkoisia tulppaaneja pitsimaljakkooni. Kuten epäilinkin, sopii vallan mainiosti. Finlaysonin ihanan vihreän liinan sain anopiltani.


Alkuviikosta laitoimme pikku L:n kanssa rairuohot kasvamaan ja aika nopeasti ovatkin kasvaneet. Käytössä tällä kertaa matalat aaltomaljakot ja Riihimäen lasin Kruunu niminen pieni jälkiruokakulho. Kruunua on tehty 1915 vuodesta alkaen 1970-luvulle asti, mutta sen suunnittelijaa ei tunneta. Se kulkee myös nimellä Kuningattaren kruunu.

Täytyypä tässä heittäytyä noidaksi ja lähteä pikkutipun kanssa virpomaan. Mukavaa pääsiäistä!

7 kommenttia:

 1. Ihanan vihertävä postaus piristi ankean sateista päivääni. :) Minulla on myös kasvamassa herneenversoja, mutta multa tuppaa aina homehtumaan pinnalta, toisin kuin sinulla kuvasta päätellen. Vinkkejä? :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos =) hmm..Miten paljon sitä multaa oot laittanut päälle? Mie ripottelen sillee vähän, että herneet ei kokonaan edes peity multaan. En tiedä voisko sillä olla vaikutusta??

  VastaaPoista
 3. Nii ja kastelen suihkepullolla, en kaada vettä astiaan ollenkaan.

  VastaaPoista
 4. Hanna täällä selaili blogiasi ja ihastui heti =) taidan selailla jatkossakin.. etenkin pikku L:n käsityö punaisella langalla ja vispilällä oli mainio! luova kaveri!

  VastaaPoista
 5. Olen myös vaan ripotellut multaa päälle ja suihkepullolla kastellut; kokeilen ens kerralla kasvattaa märän paperin päällä kun kuulemma riittää kasvualustaksi.

  VastaaPoista
 6. Herneenversokuva on suloinen:)ja
  pitsimaljakko oli kyllä loistava idea.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Vikki =) Olen tehnyt toisenkin pitsimaljakon, niistä tulee kyllä aika kivoja. Ikean halppismaljakot on oivia tähän hommaan ;)

  VastaaPoista