sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Tampereen reissun löytöjä

Aikainen lintu madon nappaa... Kuten ekasta kuvasta voi päätellä, tänään on oltu aikaisin liikkeellä. Sunnuntain kunniaksi nahkaherätyskello herätti kuudelta.

Alkuviikosta teimme kaupunkimatkan Tampereelle. Tarkoituksena oli kiertää kirppareita ja varmaan kaikki keskustasta löytyvät tulikin kierrettyä. :) Olin aika yllättynyt siitä miten vähän kirppareilla oli lasten vaatteita ja leluja. Muutaman vanhan Brion puulelun löysin, niitäkin keräilen. Laittelempa Brio kuvia vaikka myöhemmin. Onneksi tosi hyviä löytöjä tarttui
kuitenkin mukaan!

Kello on mummon keittiöstä ja nyt se tikittää meidän keittiön seinällä. Sille kaveriksi löysin ihanan kahvimyllyn. En tiedä onko se oikeasti miten vanha tai missä se on tehty, siitä ei löydy minkäänlaista merkintää. Mutta kiva se on :) Jos joku tietää tuosta myllystä jotai, otan tiedon ilomielin vastaan.


Tämä kaunokainen on Nanny Stillin Apollo lyhty. Mieheni on siitä jo pitkään haaveillut ja vihdoin se tuli Tampereella vastaan. Kuvun suussa on juuri ja juuri nähtävissä oleva pieni rikko ja siksi lyhty maksoikin vain puolet siitä mitä täysin priima maksaisi. Meitä se ei haittaa, kaunis on silti. Näitä olisi kiva löytää lisää.


Tässä taas on Tamara Aladinin Koralli sarjaa. Vasemmanpuoleinen on mummon peruja. En aluksi oikein ollut varma pidänkö näistä, mutta aikani sitä vitriinissä tuijoteltua, alkoi se näyttää aika jännältä. Matalampi löytyi Tampereelta ja myyjä ei kyllä tiennyt mitä oli myymässä..Salaattikulho 15 e luki lapussa. Olisi kiva saada jostain selvitettyä miten nämä on tehty. Veikkaan että jokainen on väritykseltään uniikki


Ilves hotellissa oli hyvät näkymät ja ikkunalaudalla istuskelu oli pojan lempipuuhaa. Ja nyt loppui muumikeksit, joten täytyypä lähteä leikkipuuhiin. :) Hyvää sunnuntaita!

3 kommenttia:

  1. Moi! Törmäsin sattumalta blogiisi ja tykästyin! Tulen varmasti uudestaankin vierailulle. Tervetuloa tutustumaan mun käsitöihin ja aarteisiin blogissani tiukkapipo.vuodatus.net!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiitos =) Pitääpä tulla visiitille.

    VastaaPoista
  3. Heips! Nuo Koralli-esineet on pyörittäen puhallettuja. Valkoiselle pohjalle on siroteltu värillistä lasijauhetta ja päälle otettu kirkas lasikerros. Riihimäen lasia = Glass from Riihimäki -kirjassa on hieman enemmänkin kerrottu tästä sarjasta. :)

    VastaaPoista